Ћирилица Latinica
29.01.2022.
Друштво

Пакетићи " Српске солидарности" за децу из ђаковичких породица

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Хуманитарна организација "Српска солидарност" и ове године за Светог Саву обрадовала је 60 малишана из породица чији су родитељи напустили Ђаковицу 1999.године и настанили се на север Космета. 

Поклон пакетиће са слаткишима које је обезбедила "Српска солидатност" најмлађима су подељени у просторијама Привременог органа Општине Ђаковица у Косовској Митровици. 

"Захвални смо нашим пријетељима из ове хуманитарне организације и посебно невероватнм прегаоцу и добротовору Бранку Антићу, који нас не заобилазе у својим активностима и са којим унапређујемо заиста изузетну сарадњу. Овакве акције пуно значе за наше људе, а нарочито за најмлађе. Трудимо се да се за Ђаковицу и Ђаковичане на све начине чује, очекујући да ћемо једног дана поново сви моћи да се вратимо у завичај и организујемо живот достојан човека за све" - казао је Миленко Јовановић, председник Општине Ђаковица у систему Србије.

Привремени орган Општине Ђаковица, подсетимо, и за божићне празнике је такође обрадовао децу из ђаковичких породица пригодним поклонима.

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо