Ћирилица Latinica
24.08.2019.
Politika

Srbi sa KiM snažno uz Srpsku listu

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Srpski narod u južnoj pokrajni jedinstvenije nego ikada stoji uz Srpsku listu (SL) kao svog političkog predstavnika, a prelazak Miroslava Ristića, direktora Srpske liberalne stranke u ovu stranku pozdravljen je od strane rukovodstva SL.

Danas je iz Srpske liste poručeno  da Srbi na KiM ne smeju da dozvole podele i pozdravila odluku Ristića.

 

"Na predstojećim vanrednim izborima i generalno na Kosovu i Metohiji srpski narod ne sme da dozvoli da neprijatelji srpskog opstanka na tim prostorima izazovu bilo kakve podele među nama. Svaka podela bi značila slabljenje korpusa našeg naroda i činila bi slabijim svakog od nas pojedinačno", istakla je Srpska lista u saopštenju.

Srpska lista navodi da pozdravlja odluku Ristića da im se pridruži, kako bi svi zajedno, kako ističe, "pod kišobranom naše države Srbije i zastupajući politiku predsednika Aleksandra Vučića, sačuvali naš narod i omogućili mu bolji život u budućnosti".

"Na Kosovu i Metohiji, braćo i sestre, nema mesta podelama, jer borba za naš narod nije posao niti politika, već obaveza prema precima i potomcima da sačuvamo ono što je naše. U to ime radujemo se odluci svakog Srbina i Srpkinju da se priključi Srpskoj listi i daju lični doprinos zajedničkom cilju", ističe se u saopštenju SL.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Najviše komentara
Izdvajamo