Ћирилица Latinica
07.04.2022.
Политика

Апсолутна доминација СПС-а у Пећком округу, велико поверење грађана у рад Димитријевића

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Још једном је Социјалистичка партија Србије међу преосталим Србима у Општини Пећ и Пећком управном округу потврдила своју доминацију. Овога пута, на управо одржаним српским парламентарним изборима, убедљивије него икада.

Листа СПС-а коју је предводио лидер те партије Ивица Дачић добила је 204 гласа, док је листа СНС-а дбила 101 глас бирача из ове општине који су због забране одржавања избора на самом Космету од стране албанских привремених власти - гласали у централној Србији.

СПС је тријумфовао и на нивоу Пећког управног округа где је збирно освојио 59 одсто гласова.

У тој партији не крију да највеће заслуге за овај резултат припадају Милошу Димитријевићу, председнику Привременог органа Општине Пећ који је уједно и председник Окружног одбора Социјалистичке партије Србије. Кажу да је ово потврда његовог преданог даноноћног рада за добробит српске заједнице, не само у Гораждевцу где је седиште Општине Пећ, већ и у свим другим крајевима у Метохији где живе преостали Срби и други неалбанци.

Занимљиво је да је осим у општинама Пећ, Клина и Исток (које уз Ђаковицу у Дечане припадају Пећком округу), СПС раст остварио и у Ораховцу, Косову Пољу и другим срединама у покрајини.

 И.Томовић

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо