Ћирилица Latinica
29.01.2024.
Политика

(ВИДЕО) Куртијеви Срби лажни, али кокаин који шмрчу на радном месту - оригиналан!!!

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Албански портали објавили су вечерас видео снимак на ком се види како самозвана (Куртијева) потпредседница општине Лепосавић Драгана Милетић шмрче кокаин у општинском ВЦ-у, а онда и у општинској канцеларији у друштву још једног запосленог.

Драгана Милетић, позната по надимку Беба, како пишу портали из Приштине, заменица је председника општине Лепосавић који је је "изабран" након што су Срби на северу покрајине бојкотовали последње локалне изборе.

Милетић фиткитвно фигурира као заменица  Љуљзима Хетемија, самопроглашеног градоначелника Лепосавића.

Албански медији наводе да није функционисала у потпуности у складу са законом.

У ствари, тврде, била је умешана у незаконите активности и кривична дела кажњива по законима тзв. Косова.

Портал "Газета Национал" је из различитих извора набавила је неколико видео снимака на којима се види како Милетић  конзумира наркотике.
Док је један од снимака направљен у једном од купатила у општини Лепосавић, на другом снимку, заменица градоначелника Лепосавића се види како конзумира дрогу у општинским канцеларијама, заједно са још једним радником.

"Национале" је контактирао  Драгану Милетић да добије њено мишљење о овим видео снимцима. Она није директно говорила о садржају, али је оптужила Српску листу.

" Све је лаж. Све то измишљају из Српске листе да би угрозили моје име и положај у општини Лепосавић, као и раднике у општини Лепосавић - рекла је за "Национал" самозвана заменица председника општине Лепосавић.

"То није истина. Од почетка мог ангажмана у овој Општини врте разне приче само да ме униште, а запалили су ми ауто. Невероватно је колики притисак врше на мене и моје име. Али борићу се до краја. Не плаше ме - рекла је.

"Национале" има и неколико видео и аудио снимака на друге теме. Међутим, због очувања виших интереса, неће их, кажу из овог медија, објављивати.Ипак, истичу да су отворени за сарадњу како би те материјале поделили са безбедносним и правосудним институцијама.

У вези са снимцима, Национале је контактирао и "градоначелника" Лепосавића Лулзима Хетемија. Међутим, није одговарао ни на позиве листа, ни на писана питања.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо