Ћирилица Latinica
14.09.2023.
Политика

"Видећемо ко ће на крају да пати и плати": Радоичић назвао Куртија окупатором

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Потпредседник Српске листе Милан Радоичић поручио је данас косовском премијеру Аљбину Куртију да ће време показати ко ће на крају да пати и да плати.

Радоичић је у саопштењу навео да претња коју је данас Курти упутио из Брисела Српској листи и првенствено српском народу јасно показује да он, Аљбин Курти је тај који не жели дијалог, не жели мир већ жели сукобе и да се освети онима које не може ни да купи ни да сломи.

"И због тога данас показујеш нервозу и своје право лице пред очима комплетне међународне заједнице - 99.9 одсто српског народа је одлучило да неће на изборе под притиском чизама твојих специјалаца, на којима је крв Срба које су упуцали и пребили и Српска листа је следила ту одлуку јер је била и увек ће бити уз свој народ", истакао је потпредседник Српске листе.

Радоичић наводи да је свестан да Куртијева претња није наивна јер је у претходном периоду показао да може да изазива хаос, подстиче на сукобе и мржњу, злоупотребљава институције и њима прогони Србе без икаквих доказа.

"Желим да ти поручим да нас ниси ни мало уплашио, нити нас у Српској листи, нити српски народ. Да си само још један окупатор који мисли да може силом да подјарми српски народ, али имај на уму да нас има више него што нас можеш похапсити. Аљбине Куртију, као и сви окупатори можеш како хоћеш али не и докле хоћеш. Живела Србија! Живео српски народ", поручио је Радоичић.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо