Ћирилица Latinica
30.10.2023.
Политика

Запорожац мандат започео разговорима са грађанима

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

У данашњим разговорима са странкама, председник Привременог органа општине Косовска Митровица – Иван Запорожац, истакао је спремност и добру вољу да помогне онима којима је помоћ, у овом тренутку, неопходна, а све у циљу квалитетнијег живота на овим просторима. 

Како је саопштено из Општине, председник ће странке примати сваког уторка и четвртка у свом кабинету.

И представници Канцеларије за Кoсово и Метохију упознали су се са проблемима грађана у стамбеним објектима у којима живе, као и проблемима самог града, што је заправо и био циљ, јер ће приоритет сарадње бити решавање локалних питања.

Углавном су проблеми везани за подруме који су пуни воде, за нестабилност и често кварење лифтова, за сметлишта која се стварају иза зграда као и за неосветљеност и неасфалтиране путеве до њихових кућа и зграда. 

Проблеми ће се, по приоритету, решавати у наредном периоду.

Савет који је грађанима дат односи се на формирање кућних савета са представником, који би, у име свих станара поднео захтев за решавање својих проблема. Очекују се састанци и у наредним данима. У решавању проблема ће учествовати ЈКП „ Стандард“, „Водовод-Ибар“, Дирекција за стамбени и имовински простор и одељење Урбанизма општине Косовска Митровица, навели су из Приврменог органа општине Косовска Митровица.

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо