Ћирилица Latinica
25.10.2023.
Политика

Ово је ново руководство Српске листе

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Српска листа изабрала је данас ново руководство, а на челу партије од данас је др Златан Елек. Изабрани су и потпредседници, као и чланови председништва странке.

На данашњој седници Скупштине Српске листе одржаној у седишту странке у Северној Митровици најпре је једногласно нови председник странке.

Елек се захвалио делегатима на подршци и поверењу али и „части која му је указана“, саопштено је из ове странке након седнице.

Изразио је захвалност и претходном руководству странке на залагању и, како се наводи, борби за интересе српског народа у изузетно сложеним околностима.

Према речима новог председника, Српска листа ће у и наредном периоду све важне политичке одлуке увек доносити у координацији са званичним Београдом а, како је рекао, у интересу читавог српског народа.

Проф. др Златан Елек је директор Клиничко болничког центра у Косовској Митровици и ванредни професор Медицинског факултега у истом граду. Аутор је више стручних и научних радова. Ожењен је и има троје деце.

На данашњој седници су изабрани и потпредседници странке – др Драгиша Миловић, Иван Запорожац, проф. др Тања Вујовић, Драгана Антонијевић и Далибор Јевтић.

За чланове председништва Српске листе изабрани су Гордана Савић, Срђан Поповић, Срђан Вуловић, Немања Бишевац, Славко Симић, Иван Тодосијевић, Верица Ћеранић, Синиша Лазић и Саша Милошевић.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо