Ћирилица Latinica
20.10.2023.
Политика

Петковић: Шпијуни страних амбасада немају шансу код народа

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

ПЕТАР Петковић, члан Председништва СНС-а и директор Канцеларије за Косово и Метохију огласио се поводом лажних патриота Бошка Обрадовића и Милице Ђурђевић који су заједно са НАТО опозицијом напали Србију, истичући да заборвљају на српску косовску трагедију и Куртијев терор који се свакодневно спроводи.

Нашле се лажне патриоте Бошко Обрадовић и Милица Ђурђевић да на муци српског народа са Косова и Метохије пробају да накупе још неки глас за свог шефа Драгана Ђиласа који је здушно хвалио Куртија као „господина и интелектуалца“.

Зато не смеју да помену Аљбина Куртија који свакодневно спроводи терор над Србима у покрајини већ им је главна мета председник Србије Александар Вучић и Српска листа који свакодневно деле муку и бригу српског народа у покрајини.


Нити је Вучић потписао француско-немачки предлог, нити западним емисарима Вучић трчи на канабе попут Обрадовића страним дипломатама, већ достојанствено и чврсто брани позиције Србије у најсложенијим политичким околностима до сада.

Зато кренимо редом и чињеницама.
Нису Срби са Косова и Метохије заборавили како је Бошко Обрадовић понизно трчао на вечере код западних амбасада, да се додвори за шаку власти и на тацни понуди признање једностране независности Косова и Метохије.
Добро се сећају Срби како је са својим газдом Ђиласом правио труле „Савезе за КиМ“ са Куртијевом миљеницом Радом Трајковић која и данас седи у Куртијевој злочиначкој влади у време највећег терора над Србима.

Подједнако као што се Срби с Косова и Метохије одлично сећају да је Александар Вучић једини политичар у историји Србије који је званично поднео захтев да се у складу са Резолуцијом 1244 СБ УН на Косово и Метохију врати предвиђен број припадника Војске Србије, али то онима којима је Обрадовић трчао на поклоњење није одговарало.

За разлику од лажи којима се Обрадовић и компанија служе, чињенице говоре и да је Вучић јавно навео да ће Србија тражити одржавање седнице Савета безбедности УН када нам дипломатске околности у том телу буду ишле на руку.

Једно је сигурно, на оволикој количини лажи и неоснованих оптужби на рачун државе Србије и српског народа на КиМ Бошку Обрадовићу позавидео би и Аљбин Курти и његов посилни Џељаљ Свечља! Нема сумње да већ трљају руке надајући се да ће на власт успети да дођу њихови миљеници, само има један проблем - народ их неће!

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо